ANNA OLINE

Den 13. Desember i 1994 ble jeg født på sykehuset i Gjøvik, og ja jeg ble født som en liten santalusia jente. Og det passet jo ganske bra for jeg hadde nemlig helt hvitt hår, ekstremt store bollekinn hadde jeg også. Hele familien bodde i et rødt hus på et sted som heter Grua. Jeg elsket å bo der. Jeg startet hos min kjære dagmamma som het Kristin, men jeg kaldte henne for Krikkin, når jeg var rundt 1-2 år. Der fant jeg meg en bestevenn som jeg syntes var helt super og denne søte jenta het Lene. Hun bodde ikke langt unna, rett opp gaten og over veien så var jeg hos henne, og det var vell ikke sjeldent jeg var der heller. Da jeg hadde fødselsdag, (kan ikke huske hvor gammel jeg ble) så fikk jeg meg en dokke som jeg forgudet. Dette ble altså min kosedokke som jeg skulle ha med meg overalt, uansett hva jeg skulle. Det var ikke snakk om at den skulle ligge igjen. Da jeg skulle legge meg så var den somregel borte og jeg nektet å legge meg før mamma hadde funnet den. Den ble så utslitt at den mistet ansiktet, og jeg ble veldig trist, men da fant jeg ut at jeg kunne gå opp til Kristine som pleide å passe meg en gang i uken å spørre om hun ville sy på ett nytt ansikt, og det gjorde hun selvfølgelig, snill som hun var. Jeg begynte i samme barnehage som min mor jobbet i og diltet etter henne, så mammadalt som jeg var. Men det var ikke den eneste barenhagen jeg gikk i, jeg byttet barnehage en gang til mens jeg bodde på Grua.

Så bestemte mamma og pappa seg plutselig for å flytte, til her hvor jeg bor nå, nemlig Hole. De skulle ikke kjøpe hus, men de skulle bygge. Jeg hadde virkelig ikke lyst til å flytte fra det røde huset mitt hvor jeg hadde det så fint, men det var jo desverre ikke jeg som bestemte. Da vi bygde huset så bodde vi i en knøttliten leilighet i Grønndokka. Da vi hadde besøk så sov de alltid i stuen fordi det var så liten plass. Og da sommerferien var feridg så skulle jeg begynne i ny barnehage, noe jeg ikke likte. Jeg var kjemperedd og begynte å gråte og ville hjem til mamma og pappa. Jeg vende jo meg selvfølgelig til det og trivdes etterhvert i naturbarnehagen, hvor vi gikk tur hver dag og var indianere. 

Det ene året i Naturbarnehagen gikk for og jeg skulle begynne på barneskolen. Jeg likte meg godt på skolen og fant meg Christina som bestevenn, vi var faktisk et ekstremt tilfelle av bestevenner. Vi kunne ikke gjøre noe frahverandre, det skulle liksom bare være oss to og ingen andre. Vi ble som erteris og var med hverandre hjem omtrent hver dag. Jeg begynte på ski allerde da jeg gikk i 3 klasse tror jeg det var. Jeg prøvde så godt jeg kunne å gå fort på ski på disse såkaldte karusellrenne jeg var med på. Jeg begynte i Holeværingen ski og ble kjent meg mange supre jenter. Etterhvert så begynte jeg også med friidrett i Hønefoss, på klubben som heter Ringerike FIK. Disse to idrettene driver jeg fortsatt med den dag i dag.

 Da jeg gikk i 5 klasse var det vell, så skulle hele skolen pusses opp og vi kunne ikke gå på Røyse skole lenger, men gjett hvor vi måtte gå da? Jo, akkurat der hvor jeg bor. Inne i militærleiren så begynte vi på skole, i trange og overfylte klasserom. Der gikk vi rund 1 1/2 år før vi begynte på en helt splitter nyoppusset skole. I 7 kalsse så bestemte mamma og pappa seg for at de ikke skulle dele seng og hus lenger og alt ble helt anderledes. Jeg hadde plutselig to steder å bo. Jeg syntes dette var kjempetrist, men vendte meg til det og forsto at der var nok det betse.

om meg
Alle årene på barenskolen gikk fort og jeg skulle plutselig begynne på undomsskolen, med karakterer og masse ting jeg ikke var vandt til. Jeg begynte i 8A og trivdes i klassen min. Jeg fant meg de rette vennene og er veldig glad for at jeg forstsatt har de. Jeg må si jeg forandret meg veldig, både på meninger og alt egentlig. Det var vell i slutten av 8 klasse jeg ble mere sikker på meg selv og fikk mine egne meninger, og tørte å stå for de. Både 8 og 9 klasse gikk kjempefort og nå skal jeg snart begynne i 10. Tror det kommer til å bli spenndene, selvom det kommer til å bli litt vanskelig. Det er jo faktisk dette året som teller. Og jeg gleder meg allerede til vinteren for da har jeg bursdag og blir 15 år! 

Anna Oline

22 kommentarer

SiljeK - kommenterer tilbake!

13.aug.2009 kl.11:23

bra "fortelling" om livet ditt, kjempe koslig å høre om :)

Lena Marie

13.aug.2009 kl.11:25

Bra skrevet! :-)Så pen du er! :-D

helenee =)

13.aug.2009 kl.11:31

fin liten selvbiografi ! =)du er sykt pen !

marnaa

13.aug.2009 kl.11:41

syykt pen du er

♥ sandracb

13.aug.2009 kl.11:47

Utrolig bra forklart!

Ane

13.aug.2009 kl.11:55

Nydelig bilde :-)Morsomt og lese :)

Mathilde

13.aug.2009 kl.12:31

Så bra skrevet om deg selv, det var kjempemoro å lese :)Og et veldig fint bilde av deg, du er veldig pen!

Tuva

13.aug.2009 kl.12:47

kjempe bra skrevet om deg selv :) kjempe fint bilde av deg!

eline'b

13.aug.2009 kl.12:50

bra skrevet :)

BIA

13.aug.2009 kl.12:58

Bra skrevet og kjempe fint bilde : )

Hanna

13.aug.2009 kl.13:03

Herregud, du er utrolig pen! Veldig bra skrevet også, btw :-)

EVA OG INGEBORG

13.aug.2009 kl.13:16

Du skriver bra, veldig morsomt å lese om livet ditt, søta :-*

Marie

13.aug.2009 kl.15:15

Søt du er! Flink til å lage blogg er du også, så dette går nok fremover skal du se. Stilen din er også fet;-) digger det.stå på

Anonym 96-jente

13.aug.2009 kl.21:07

Hei! Du skriver bra, og du er skikkelig pen! :)

fredrikseen <3

13.aug.2009 kl.23:05

Heisann :) Savner de tidene når du bodde på grua ja .. "/ Savner deg kjempe masse..Veldig bra skrevet forresten, fine bilder du har på bloggen. Hadde jeg vært gutt hadde jeg nok falt pladask for deg, haha ^^,Vi får prøve å finne på noe en dag, hvis du vil? Stor klem fra meg.. :)

trude<3

09.sep.2009 kl.08:11

:) kristine er farmoren min :P hehe husker at du bodde på grua :)

annavik

26.sep.2009 kl.13:23

Jeg har bursdag samme dag som deg, bare et år senere, og jeg digger bloggen din. Hvilket kamera bruker du ?

Marte Andrea

04.okt.2009 kl.18:26

Kjempe fin blogg du har!

Lurer litt på hvilket kamera eller redigeringsprogram du bruker.

Hadde vært veldig fint med svar. :D

annaoline

04.okt.2009 kl.20:05

Marte Andrea: Hei, jeg bruker mest iphoto som hører til mac dataen min. Det kan du desverre ikke laste ned. Bruker også picasa og picnik.com:)

siljevictoriaho

17.okt.2009 kl.17:31

fin selvbiografi :)

født på gjøvik i 94 jeg også så har noe tilfelles :)

siljevictoriaho

17.okt.2009 kl.17:33

koster det penger å laste ned den picnik.com tingen? :)

Julia

19.jun.2011 kl.21:34

Du er flink til å skrive, og du er veldig pen. :) Besøke bloggen min?

Skriv en ny kommentar

hits