hva er din oppfattning?

Nå må dere hjelpe meg med å svare meg på ett sprsmål. Da jeg startet spørsmålsrunden min så merket jeg at jeg fikk en del spørsmål som gjentok seg. Og de dreiet seg faktisk om jeg var rik, hvorfor jeg hadde så mye dyre klær og om jeg så på meg selv som bortskjemt. Jeg vil gjerne fortelle dere litt om dette.

Jeg har ikke lyst til å fortelle alle leserene mine om hvor mye penger jeg har, men en ting kan jeg si. Jeg får faktisk aldri uklønn eller månedslønn. Trodde dere det? Jeg får aldri en fast summ inn på kontoen min av mamma eller pappa. Hvis jeg trenger penger så spør jeg. Jeg har for all del ikke lyst til å virke som en totalt overfladisk jente som kunn bryr seg om penger, klær og utsene. For det er ikke kunn det jeg bryr meg om forstår dere. Det er greit, jeg liker klær, jeg liker å shoppe og jeg liker og fikse og pynte meg. 

Jeg vet at jeg shopper en del og jeg er helt klar over det og at jeg har litt klær. Det er sikkert en del som har oppdaget at jeg går med et merke som heter Odd Molly, og dere har skjønt at det merket ikke er så altfor billig. Vet dere hva? Store deler av alle Odd Molly klærne mine har jeg faktisk fått av storesøsteren min. Når hun ikke bruker det mer så har hun gitt det bort til meg. Derfor har det blitt til at jeg har så masse Odd Molly. 

Når det gjelder det om jeg syntes jeg selv at jeg er bortsjemt, så ja, jeg er faktisk litt bortskjemt. Jeg tror faktisk nesten alle er litt borskjemte, ikke bare meg, men jeg gjør masse ting her hjemme i huset så jeg går ikke rundt å får alt jeg vil uten å ha gjort noe for det. Jeg ville bare fortelle dere dette, siden så mange har spurt.

img2196

Så da stiller jeg dere ett spørsmål. Hva er din oppfattning av meg? Jeg håper at dere vil svare meg på dette, det er faktisk ganske viktig for meg. 

25 kommentarer

Kari

03.sep.2009 kl.15:34

jeg syntes ikke du virker bortskjemt etc.. Fint bilde :)

Janneke - Mote og livet

03.sep.2009 kl.15:36

jeg syns du virker som en hyggelig jente. du har en god stil og jeg syns du er heldig at du får dyre klær :-)elsker bloggen din!

ulrikke

03.sep.2009 kl.15:42

Jeg syns ikke du er så utrolig bortskjemt. Du har bare mange fine klær, du vet hvordan du skal kle deg osv.. Jeg syns det virker som du er en utrolig hyggelig jente med medfølelse! :D Du er også utrolig pen :D

Beate <3

03.sep.2009 kl.16:23

jeg syns ikke du birker bortskjemt! men jeg er veldig bortskjemt.. får alt jeg penker på hvis jeg VIL ha det. men heldigvis utnytter jeg dette ytterst sjeldent:)

Julie

03.sep.2009 kl.16:26

jeg synes ikke det virker som du er utroli bortkjemt ,kansje litt bortskjemt..mn d er jo jeg å og vi er heldige som faktisk KAN være det:-)du virker veldig jorednær å snill synest jeg

Kristine B

03.sep.2009 kl.16:37

Jeg syns du er en fin jente jeg, Anna som har mye bra i deg!Mote og klær og sånt er jo en interesse du har, og yes, du har BRA stil.Ellers vil jeg bare si at du er en godvenninne av meg og at jeg er veldig glad i deg! Klemmerfra Kristine.

julie foto

03.sep.2009 kl.16:49

Syns du absolutt ikke virker bortskjemt! Men maange barn i Norge er ganske bortskjemte, sådetså! :-)

Pernille

03.sep.2009 kl.16:52

Eg synst du er litt bortskjemt, men det er jo låv det. Du virker som en veldi jordnær og snill person som har en fantastisk blogg. Stå på Anna :)

Random

03.sep.2009 kl.16:57

Jeg synes du virker som ei koselig og FLOTT jente ;) ;)Digger bloggen din.

03.sep.2009 kl.17:11

Det er lett å se hvor du henter inspirasjon til bildene dine, søta :)

03.sep.2009 kl.17:21

Jeg syns du er veldig bortskjemt.. det er ikke alltid bra! man må ikke alltid ha dyre fine klær..

Karen Emilie

03.sep.2009 kl.17:28

Jeg har alltid syntes du har vært LITT bortskjemt, men når det bare er LITT er det ikke negativt. Du forklarer jo så fint hvordan du egentlig er, og jeg tror deg. Jeg elsker Odd Molly btw! :))

Silje

03.sep.2009 kl.17:39

Jeg vet ikke om jeg vil kalle det bortskjemt. Om det er noe du ønsker deg,og foreldrene dine har penger til det,og vil gi deg det så ja. Og jeg tipper på at du sikkert ikke får aalt du vil ha? Kjempe fin blogg forresten! Du er utrolig pen! :)

Bettina

03.sep.2009 kl.17:42

HLOA ANNA

Therese

03.sep.2009 kl.18:12

Litt bortskjemt er du jo, men mest fordi du har en snill storesøster... he, he. Du fortjener det! Veldig fint bilde Anna.

03.sep.2009 kl.18:43

Du er ikke bortskjemt! Du har det bare godt! :)

03.sep.2009 kl.19:38

alle er vell litt borskjemte i blant. men du har kjempefine klær og jeg blir litt misunnlig også ;p jeg synes du virker som en kjempe søt og snill jente :D

Marie Alette

03.sep.2009 kl.23:45

Du er bortskjemt, jeg er bortskemt, mange andre vi kjenner er bortskjemt. Men hey, hva er problemet? - Så lenge vi vet å sette pris på det og ikke forventer at verden er til for oss. Hey! Materialistiske goder betyr til syvende og sist ingenting, men er hyggelig når man har muligheten!

Lamia

03.sep.2009 kl.23:52

Jeg synes du virker bortkjemt men det betyr ikke at du er slem eller noe , jeg synes det er greit at andre har lit mer penger enn andre folk og at det er også greit og vise det bare så lenge man er snill og ikke tenker bare på seg selv ! :) fin blogg

Julie den umulige

04.sep.2009 kl.10:20

Vi er alle litt bortskjemte, men det viktige er at vi ser det selv. Hvis du hadde vært en person som klaget over du ikke hadde noe og bare ville ha mer, vet jeg ikke hva jeg ville syntes om deg. Heldigvis er du deg og du er ikke bortskjemt, bare herlig =D

Ingeborg

04.sep.2009 kl.14:51

Du er en utrolig søt jente, og jeg synes ikke du er så veldig bortskjemt.

04.sep.2009 kl.16:58

jeg syns ikke at du virker så veldig bortkjemt :P

Men jeg syns du virker veldig hyggelig da :)

Jeg syns at du har en bra stil! :)

Kine

04.sep.2009 kl.23:44

Jeg synes du ser ut som en kjempe snill jente, som jeg har lyst til og bli kjent med, jeg kan ikkje lavere og smile, når jeg ser du smiler, eller skriver koselige ting på bloggen din :) Jeg går inn på bloggen din hver dag, og viser den på skolen og sånnt.. Visst du tar deg tid og vil så kan du gjerne stikke innom min blogg som er lalais.blogg.no :) Stoor smile klem fra kine <3

Ida

10.sep.2009 kl.14:18

de fine klærne dine er en stor grunn til at jeg leser bloggen din :) er ikke like gøy å se på outfits der alt er kjøpt på cubus og gina. merker som odd molly er ofte mer spesielle, og outfitene dine gir mye inspirajon ! ikke bry deg om å bli oppfattet som bortskjemt :) det er ingen som har noe med om du eller foreldrene dine har mye penger, eller hva dere bruker penger på.

bloggen din er super, fortsett sånn :)

klem ida

◕‿◕Andrea

27.mar.2010 kl.21:38

Jeg synes du virker som en utrolig søt jente, med fin stil og fine klær. Men det virker ikke som om du er bortskjemt, jeg arver også en del klær fra søskenbarna mine, dyre klær og merkeklær. Men det betyr jo ikke at man er bortskjemt selv om man har mange klær. Det var dumt du slutta å blogge, leste bloggen din kjempelenge, og vet det er teit av meg å skrive kommentaren nå, men bedre sent en aldri ? hhehe

Skriv en ny kommentar

hits